VERIFICARE ISTORIC AUTO THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

Blog Article

De ce este statia radio auto este o investitie inteligenta? Bateria auto este cu curent continuu sau alternativ? Cererea completata si semnata trebuie sa fie, apoi, depusa la ghiseu alaturi de cartea de identitate in initial si permisul de conducere in primary si copie.

Va rugam sa fiti informat ca acest internet site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul Net la nevoile dvs.

Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in treatment vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

De asemenea, aplicatia RAR iti ofera posibilitatea de a verifica si gradul de poluare al vehiculului, astfel incat sa poti lua in considerare impactul asupra mediului inainte de a lua o decizie.

Pentru verificare VIN, poti folosi diferite servicii si aplicatii on the internet. Asigura-te ca verifici cu atentie seria sasiului si compara-o cu toate documentele inregistrate ale masinii.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie online. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat treatment reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

Pentru a evita potențiale înșelătorii ale vânzătorilor de masini second hand, clienții pot verifica istoricul masinii prin intermediul unui decodor al seriei de sasiu, precum cel oferit de către carVertical.

AUTODNA colecteaza informatii de la various surse inclusiv cele publice cu acces prin intermediul internetului prin sistemul propriu de expertiza si le prezinta sub forma raportului online de istoric. Cantitatea de informatii colectate este in functie de seria de sasiu furnizata. Tipul si cantitatea informatiilor din raport sunt intotdeauna specificate inainte de solicitarea de plata. Informatiile continute in rapoarte sunt date colectate de sistemul de expertiza AUTODNA si pot duplica erori initiale.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de important este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Viteza maximă cu care poți circula când tractezi o remorcă sau o rulotă. Ce stabilește Codul Rutier 2024

Asadar, apasa aici nu ezita sa folosesti aceasta aplicatie gratuita si de incredere pentru a te asigura ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste vehiculul dorit.

Decodorul nostru VIN vă va oferi informații extinse codificate de producătorul vehiculului. Datorită acestui fapt, veți primi informații fiabile despre vehiculul care vă interesează și chiar veți putea verifica echipamentul vehiculului după numărul VIN. Trebuie doar să introduceți numărul VIN în sistemul nostru și, după câteva secunde, veți primi informațiile decodate.

Report this page